MAJFEST

MAJFEST

 

Srcolike obale najljepše rijeke u Europi za Prvi maj se pretvaraju u mjesto događaja koji je jedinstven u regionu. Svaka sitnica je posebna, drugačija od svega što ste do sad doživjeli.

Majfest predstavlja sve ono što zamišljate kad planirate savršen praznik rada. Neograničene količine pića, meso zbog čijeg vam mirisa ide voda na usta, roštilj koji nikad ne prestaje dolaziti, a sve to u veseloj atmosferi Japodskih otoka smještenih nadomak Bihaća.

Tamo ćete među krošnjama koje čuvaju tajne, hodajući puteljcima doći do beskrajnog prostranstva zelenila, mira i ljepote. Čak pet otoka tvore prirodno srce, a na koju god stranu pogledali, ostat ćete bez daha. Smaragdno zelena rijeka Una s pravom se može nazvati čudom, a upravo na njoj to srce plovi.

Već šest godina za redom ovaj riječni festival okuplja sve one željne odmora od svakodnevnice, ljubitelje prirode, dobrog roštilja i piva koji su za Prvi maj jednostavno ljepši, bolji i slađi nego bilo koji drugi dan u godini.

Kako bi pored uživanja u prelijepoj prirodi i muzičko okruženje bilo u savršenom skladu zaduženi su naši DJ-evi čije ćete beatove pamtiti, a dok se dan polako bude pretvarala u noć, scenu preuzimaju muzičari koji će vam do kraja ispuniti dušu svojim notama, pa ćete s mjesečinom čija refleksija na Unu baca novi sjaj osjetiti i promjenu atmosfere koja će vas odvesti negdje daleko, u slobodno stanje uma kakvo ćete doživjeti samo ovdje.

Svu magiju Japoda možete doživjeti i nakon što zabava prođe spavajući u apartmanima ili šatorima među Unskim vilama. One ne grizu, samo se igraju s uvojcima vaše kose. Ukoliko uz ljepotu volite i adrenalin, Unini neukrotivi slapovi dom su nevjerovatne rafting ture uz koju ćete zaista osjetiti život. Ponuda je šarolika kao i sami otoci, a na vama je samo da odaberete ono što vam najbolje odgovara.

Za sve informacije i rezervacije vaših mjesta možete nas kontaktirati putem maila info@una-aqua.com, na Facebook stranici facebook.com/majfest, ili na broj telefona +387 61 604 313. U prirodi i ljudima naći ćete nove prijatelje, a preplavljeni emocijama kući otići znajući da ćete se opet vratiti.

POČNITE SA PLANIRANJEM VAŠE PRVOMAJSKOG ODMORA - USKORO NOVE INFORMACIJE ZA MAJFEST 2019

Majfestom se nezvanično otvara i ljetna sezona na rijeci Uni i u Nacionalnom parku Una.

Facebook pageDobrodošli na Japodske otoke

Park na pet unskih otoka

Preuzmi letak

Rafting na rijeci Uni

Nezaboravna avantura za porodicu i prijatelje

Preuzmi letak